In welke Belgische stad moet ik mijn vakantie boeken?

Wil je er even helemaal tussenuit zonder per se een vliegtuig te nemen of een fortuin uit te geven? We hebben nu al bewondering voor uw gevoel voor ecologie en uw voorzichtigheid over de verspreiding van het virus. Maak je geen zorgen, het is inderdaad mogelijk om een ​​droomvakantie te hebben in België. Hoewel deze een slechte reputatie heeft vanwege het slechte weer, bewijst de hitte die elk jaar vanaf de maand mei begint het tegenovergestelde.

Bovendien zijn de meeste steden aan de Belgische kust zeer betaalbaar, wat ook geldt voor vastgoedverhuur. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze nog geen uur rijden van Brussel en 15 euro met de trein, genoeg om geld te besparen op de reis.

Wat ook betekent dat je niet per se tot de vakantie hoeft te wachten om er te komen. Het is heel goed mogelijk en eenvoudig om er een dagje naar toe te gaan, een weekendje, iets om van de zon te genieten, te relaxen en misschien zelfs je kinderen te laten genieten van de zee als je die hebt.

U heeft uiteraard de keuze uit vele badplaatsen. Er is iets voor iedereen.

Quel budget je dois envisager pour une location immobilière sur la côte belge? 

De Belgische kust, toegankelijk voor iedereen

Zoals je je al kunt voorstellen, zal het resort dat je kiest op de een of andere manier een rol gaan spelen, maar als je echt in de ban raakt van een bepaald resort, is het altijd mogelijk om huurwoningen te vinden op 5 minuten of 10 van de stad die je hebt gekozen. In elk geval is geen enkele stad in België te duur, afgezien van bepaalde buurten, je moet alleen de goede adressen weten maar ook de goede plannen.

De schatting is vrij subjectief, omdat de prijs sterk afhankelijk is van de woning die u kiest. Als u een enorme, luxe villa met zeezicht in het drukste deel van de stad wilt, heeft het budget niets te maken met dat van een appartement of villa buiten het centrum.

Un budget, qui dépend de la station balnéaire 

U zult dus zelf op onderzoek moeten gaan om te weten welk station het beste bij uw middelen past. We kunnen je nog steeds begeleiden.

Als je de bank niet wilt breken, raden we je aan om naar steden als Le coq of Blankenberge te kijken. Iets duurder, Oostende of Le Hann zijn ook redelijk geprijsd. En tot slot, in een hogere prijsklasse zijn Knokke en Nieuwpoort het duurst.

Houd er rekening mee dat al deze stations tegen meer dan betaalbare prijzen blijven. Er wordt vanuit gegaan dat je bijvoorbeeld in Knokke de panden wat verder van het centrum kan bekijken. Bovendien profiteert u als u wilt ontsnappen aan de verstikkende metropool van een stad.

Haan

U kunt in Le Coq onroerend goed huren voor een week voor nog geen 300 euro. De prijzen variëren volgens Booking.com over het algemeen van 400 tot 600 euro voor deze badplaats.

Oostende

Voor Oostende varieert Vastgoed van 600 tot 1000 euro. Dit is natuurlijk al een beetje extra, maar niets extravagants. Zoals overal vind je kleine accommodatie nog geen 400 euro. Het hangt allemaal af van uw verwachtingen, met hoeveel u bent en waar u zich wilt bevinden. We kunnen ons nu al voorstellen dat als je met de auto komt, het niet nodig is om in de binnenstad te zijn. Het is voor jou om te zien.

Knokke 

Ten slotte wordt een station als Knokke het Zoute als chiquer en dus duurder beschouwd, hier beginnen de prijzen rond de 900 euro als je privé-accommodatie wilt. Bed and breakfasts zijn veel goedkoper en komen veel voor. Het voordeel van dit soort resorts is dat ze bezocht worden door een bepaald type persoon met een aantal eisen. De eerste prijzen voor accommodatie zijn volledig moderne gerenoveerde huizen. Het is altijd fijner om te verblijven in een lichte, schone en zeer goed onderhouden villa of appartement. Bovendien omvat de huur over het algemeen ook bepaalde diensten die al in de prijs zijn verrekend. Zoals schoonmaak, wifi, genoeg om een ​​echte vakantie te maken, zonder je ergens zorgen over te maken.

Wat als het huren van een accommodatie te duur is?

Kun je het je niet veroorloven om zo’n bedrag uit te geven voor een eenvoudige vakantie? Maak je geen zorgen, je bent lang niet de enige. Bovendien hebben we je gedekt.

Bespaar op de reis

Zelfs als de rit niet de duurste is, is het nog steeds mogelijk om er geld op te besparen.

Carpoolen

We denken aan carpoolen, waarvan u kunt profiteren dankzij de applicatie blablacar.com. Dit is een site waar je mensen in je auto kunt ophalen als je ergens heen wilt. Afhankelijk van de bestemming is de prijs hoger of lager. Natuurlijk niets exorbitant om naar de Belgische kust te gaan. U moet zich dus registreren. Van daaruit kunt u er zelfs voor kiezen om uw reis te adverteren zodat deze wordt vergoed. Of als dat niet het geval is, neem dan contact op met iemand die het voor je regelt op een datum en tijd die voor jou werken.

De bus 

Dan is de auto-optie mogelijk. De operatie is hetzelfde als met de trein gaan. Controleer de starttijden en boek van tevoren degene die het beste bij u past. U dient dan 10 minuten eerder ter plaatse te gaan, d.w.z. naar het busstation dat wordt aangegeven op het moment van boeking.De vertrekpunten zijn niet allemaal op dezelfde plaats in uw stad, wees voorzichtig. Wat een voordeel kan zijn ten opzichte van treinen, omdat je in korte tijd een tussenstop kunt kiezen vanuit huis. Wat een hel om door de hele stad te rijden, files en 40 minuten reizen om er te komen. We hebben noch de tijd noch de neiging. U kunt dit soort reserveringen maken via de ouibus-site. Het is essentieel dat u dit van tevoren doet om de beste prijzen te krijgen.

Bespaar op verhuur van onroerend goed

Meestal is het huren van onroerend goed het duurste op vakantie. Natuurlijk hangt het allemaal af van wie je bent, maar voor de meeste mensen is dat vaak wanneer je op je tanden knarst.

Vergelijk de prijzen

Het is nu al essentieel om prijzen te vergelijken. U hoeft niet voor het eerste eigendom te gaan waarvan u denkt dat het goed is en tegen uzelf te zeggen dat de prijs de prijs is. Nee, er zijn veel vergelijkingssites die je geld besparen. U moet uzelf onderwijzen en de tijd nemen om het onroerend goed te beoordelen, waar het zich bevindt en of het die prijs echt waard is. Zo niet, dan vindt u betere, eerlijkere deals. Let ook op, huizen of appartementen staan ​​online op meerdere verhuursites, maar soms niet altijd voor dezelfde prijs. Het is hetzelfde als makelaarskantoren. Voordat u boekt, moet u daarom controleren of u de voordeligste aanbieding koopt.

Vastgoedgarantie afsluiten

Uw tweede optie, die overigens de eerste niet uitsluit en die niet alleen geldt voor mensen met weinig middelen. Dit is om een ​​garantie op uw huurwaarborg te nemen. En ja, dit is meestal de tweede verrassing voor je accommodatiereservering. Naast de basisprijs moet u een borg betalen die u krijgt als het huis in goede staat is. De deposito’s zijn vaak hoog, vooral in België. Door een borgstelling te nemen, hoef je al niet zo’n groot bedrag in één keer af te sluiten, en het is veel goedkoper dan de aanbetaling zelf, zoals je waarschijnlijk al weet. Daarnaast denken we bij een ongeval aan bijvoorbeeld gezinnen met kinderen, wat niet wil zeggen dat het niet zomaar iedereen kan overkomen; de garantie dekt het geheel financieel. Het is een verzekering. Dit is dus de beste manier om geld te besparen en het meeste uit uw vakantie te halen, met al het budget dat u opzij heeft gezet.